OMÜ’de Futbolda Fanatizm ve Sosyal Medya Söyleşisi

• 12.04.2021
  • OMÜ’de Futbolda Fanatizm ve Sosyal Medya Söyleşisi için yorumlar kapalı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ), Türkiye’de spor medyasının önemli isimlerini konuk ediyor.

TRT Spor Futbol Yorumcusu Serkan Akkoyun, Ada Sahilleri Youtube Kanalı Futbol Yorumcusu Mert Aydın ve Goal Türkiye Baş Editörü ve Futbol Yazarı Onur Özgen, OMÜ Youtube kanalı canlı yayınında buluşuyor.

OMÜ İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Faruk Çeçen’in moderatörlüğünde Futbolda Fanatizm ve Sosyal Medya başlığıyla gerçekleştirilecek söyleşi, 19 Nisan Pazartesi 21.00’de OMÜ’nün resmi Youtube kanalından canlı yayınlanacak. Gazetecilik Bölümü öğrencilerinden Adem Yelken’in sunacağı söyleşide, spor medyasının önemli isimleriyle sosyal medyanın özellikle pandemi döneminde futbol üzerinde giderek artan etikisi, post-truth ve fanatizm konuları ele alınacak.

Etiketler: / / / / / / / / / / / / / / / / / / /