• 29.01.2024
  • OMÜ İletişim Fakültesi Öğrencileri, Çarşamba Gençlik Merkezi’nde Çocuklara Unutulmaz Anlar Yaşattı için yorumlar kapalı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencileri, Toplumsal Sorumluluk Projesi dersi kapsamında Çarşamba Gençlik Spor ve Kültür Merkezi’nde özel bir etkinlik düzenledi. Sadık Karatoprak, Muhammet Edip Terzi, Tuğra Berk Orhan, Serpil Kılıç, Görkem Baran Aydın ve Fatih Yıldız’ın liderliğinde gerçekleşen “Gençlik Merkezinde Bir Gün” projesi, çocuklara keyifli anlar yaşattı.

OMÜ İletişim Fakültesi öğrencileri, Doç. Dr. Ahmet Oktan’ın danışmanlığında hayata geçirdikleri “Gençlik Merkezinde Bir Gün” adlı toplumsal sorumluluk projesi ile Çarşamba Gençlik Spor ve Kültür Merkezi’nde bulunan okul çağındaki çocuklarla bir araya geldi. Etkinlik kapsamında öğrenci koordinatörleri, çocuklarla oyunlar oynayarak onlarla sohbet etme fırsatı buldu.

Yaklaşık 30 çocuğun katılımıyla gerçekleşen etkinlik, sadece eğlence odaklı olmayıp, aynı zamanda çocukların hayallerini keşfetme amacını taşıdı. Koordinatörler, çocuklara gelecekteki meslekleri ve hayalleri hakkında sorular sorarak onlarla samimi bir iletişim kurdu. Langırt, masa tenisi ve boks gibi farklı alanlarda düzenlenen oyunlarla çocuklarla keyifli bir gün geçirildi.

Etkinlik sonunda açıklama yapan koordinatörler, “Çocuklarla bir araya gelerek farklı aktiviteler yapmak ve onlarla kaliteli vakit geçirmek bizim için anlamlı bir deneyimdi. Amacımız, çocukların dünyasına dokunmak ve onlara unutamayacakları bir gün yaşatmaktı. Umarız bu etkinlikle çocuklarımızın hayallerine bir nebze de olsa katkıda bulunabilmişizdir.” dedi.

Haber: Genç İfade Haber Merkezi

Etiketler: / / / / / /