• 19.10.2022
  • Halkla İlişkiler ve Reklam Atölyesi 2022-2023 Akademik Yılının İlk Toplantısını Gerçekleştirdi için yorumlar kapalı
  • 586 kez okundu

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü bünyesinde bulunan Halkla İlişkiler ve Reklam Atölyesi 2022-2023 Akademik Yılının ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda atölye hakkında bilgi verilerek yeni dönemin akışı planlandı.

Bilgi verme ve planlama adımının ardından toplantıda, atölyeye yeni katılan üyelerle tanışıldı. Yeni üyelere, atölye içerisinde yer alan ekipler hakkında bilgilendirme yapılarak; hangi ekibin neler yapacağı, dönem içinde düzenlenecek olan etkinlikler ve atölye bünyesinde bulunan PRoAKTİF isimli dergiye yazı gönderimi üzerinde duruldu. Ayrıca öğrencilerin her Çarşamba günü 12:30’da PRoAKTİF’e gönderdikleri yazılar üzerinden öğretim elemanlarıyla bir araya gelerek çalışmalarını sürdürebilecekleri de duyuruldu.

Toplantıya katılan üyeler, ‘Halkla İlişkiler ve Reklam Atölyesinde bulunan, Metin yazarlığı ekibi, Web tasarımı ekibi, Fotoğraf ve video ekibi, Sosyal medya ekibi, Sponsorluk ekibi, İş takibi ekibi, Etkinlik ekibi ve Tasarım’ ekiplerinden kendilerine en uygun olanlarından birini seçerek planlamalarını da gerçekleştirdi.

Toplantıda son olarak OMÜ İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Deniz Özer ve Araştırma Görevlisi Nilay Tan Çakır’ın koordinasyonunda atölye öğrencilerin yaptığı çalışmaların 2022-2023 akademik yılında çıkacak olan PRoAKTİF isimli dergisinde yayımlanacağı bildirildi.

Haber: Esra Kurdaş

Fotoğraf:  Şahin Tepe ve Talha Öztürk