İletişim Fakültesi Öğrencilerinden İhtiyaç Sahibi Ailelere Yardım Projesi

• 13.01.2022
  • İletişim Fakültesi Öğrencilerinden İhtiyaç Sahibi Ailelere Yardım Projesi için yorumlar kapalı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri, “Mutlu Yarınlar Projesi’’ kapsamında ihtiyaç sahibi çocuklar için Çarşamba halkının desteği ile bir sosyal yardım projesi gerçekleştirdi.

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Özlem Akgüç Çetinkaya’nın yürüttüğü Sosyal Sorumluluk ve Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında, öğrenciler, Mutlu Yarınlar Projesi ile Çarşamba ilçesinde yardıma ihtiyacı olan aileler için kermes düzenledi. Kermesten elde edilen gelir ile 5 aileye erzak, kıyafet, oyuncak ve kırtasiye malzemeleri temin edildi.

Halkla ilişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri temin edilen malzemelerin dağıtımı aşamasında ailelerin sevincini paylaştı. Proje ekibi, birlik ve beraberliğin her zaman mutluluğu getirdiği düşüncesini vurgulayarak tüm insanları bu konuda duyarlı olmaya davet etti. “Mutlu yarınlar için elden ele mutluluk’’ sloganı ile yola çıkan öğrenciler, ihtiyaç sahibi ailelerin tespit edilmesinde kendilerine yardımcı olan Samsun Çarşamba Atatürk Ortaokulu Müdür Yardımcısı Halil İbrahim Şahin’e teşekkür etti.

Haber: Şeyma Çil- Müzeyyen Oral

Fotoğraf: Tuğba Düzenli- Safiye Bülbül