İletişim Fakültesi’nde “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” etkinliği

• 10.03.2017
  • İletişim Fakültesi’nde “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” etkinliği için yorumlar kapalı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü öğrencileri  “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” etkinliği düzenledi.

Etkinlik “Kadın Nefestir” konulu kısa film gösterimi ve kadına yönelik şiddeti anlatan fotoğrafların sergilenmesiyle başladı. Öğrenciler tarafından hazırlanan interaktif pano ve kitap ayraçları fakülte öğrencileri tarafından ilgiyle karşılandı.

Öğrencilerin ortak bir çalışma ile meydana getirdiği etkinlik hakkında konuşan Yrd. Doç. Dr. Mevlüde Nur Erdem, “Öğrenciler iletişim ruhuna yakışır bir fotoğraf sergisi, etkileşimli panolar ve kısa film gösterimi gerçekleştirdi” dedi.

Etkinlik kapsamında öğretim elemanları ve öğrenciler, kadına yönelik şiddete “hayır” amaçlı beyaz bir bez üzerine ellerini farklı renklere boyayıp dur işareti yaparak kadına şiddete tepki gösterdiler.

_MG_1733_MG_1739

Etiketler: / / / / / / / / / / / / /