• 30.09.2023
  • Kavak Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda Film Analizi Atölyesi Etkinliği Gerçekleştirildi için yorumlar kapalı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) ile Kavak Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumu arasında imzalanan iş birliği protokolü çerçevesinde suça sürüklenen çocuklara yönelik İletişim Fakültesi akademisyenleri tarafından “Film Analizi Atölyesi Etkinliği” gerçekleştirildi.

Kurumun konferans salonunda icra edilen etkinliğe, Kavak Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Selma Tekin, kurum idarecileri ile personelleri ve suça sürüklenen çocuklar katıldı.

Etkinlikte ilk olarak kurumdaki suça sürüklenen çocuklara, “Her Çocuk Özeldir” adlı sinema filmi izletildi. Film gösterimi sonrasında İletişim Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Uğur Kılınç tarafından filmin analizini içeren bir sunum gerçekleştirildi. Dr. Öğr. Üyesi Kılınç, sunumu içerisinde sinema tarihi, sanat, müzik ve fotoğraf konularına da temas etti. Akabinde ise İletişim Fakültesi Öğr. Gör. Onur Şen, gazetecilik ve medya alanındaki güncel gelişmeler üzerinden bilgi aktarımında bulundu.

Etkinlik, Kavak Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Selma Tekin’in, Dr. Öğr. Üyesi Uğur Kılınç ve Öğr. Gör. Onur Şen’e teşekkür belgesi takdim etmesiyle sona erdi.

Haber: Berk Can Dereci
Fotoğraf: Kavak Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumu