İletişim Fakültesi Öğrencilerinden Medya Sohbetleri

• 22.05.2020
  • İletişim Fakültesi Öğrencilerinden Medya Sohbetleri için yorumlar kapalı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik ve Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri tarafından “Medya Söyleşileri” adıyla etkinlikler düzenlendi.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrenci toplulukları, karantina sürecinde evde geçen zamanı değerlendirmek ve çevresel anlamda fayda sağlamak için medyanın tanıdık isimlerini öğrenci ve öğretim elemanları ile buluşturdu. Etkinlikler kapsamında öncelikle Atv Ana Haber Muhabiri Sümeyye Yılancı Keşan ve sonrasında Habertürk Muhabiri Emrah Doğru ile zoom uygulaması üzerinden online medyasal söyleşi gerçekleştirdiler.

Yapılan etkinliğin devamı geleceğini belirten ekip üyeleri, “medyanın tanıdık yüzlerini sizlerle buluşturmak adına yoğun bir şekilde çalışıyoruz” şeklinde konuştular.

Haber: Emine Tunç

Etiketler: / / / / /