OMÜ’de Öğrenci Yaşam Merkezi açıldı

• 15.04.2015
  • OMÜ’de Öğrenci Yaşam Merkezi açıldı için yorumlar kapalı

12 bin metrekarelik kapalı alan üzerinde kurulan yaşam merkezinde, yemek alanlarından alışveriş mağazalarına, otobüs ve uçak acentalarından kuaför hizmetlerine, sinema salonlarından bowling ve bilardo salonlarına kadar çok sayıda sosyal yaşam alanı bulunuyor.

Öğrenci ve öğretim üyeleri ile birlikte üniversite çalışanlarının tüm ihtiyaçlarını karşılayan ve çok sayıda işletmeyi bünyesinde barındıran Yaşam Merkezi henüz yeni açılmasına rağmen büyük ilgi görüyor.

Kısa sürede öğrencilerin gözde mekânı haline gelen OMU Yaşam Merkezi’nde Türk mutfağının farklı lezzetlerine yer verilirken, fiyatlar da öğrenci bütçesine uygun olarak belirlenmiş. Kaliteli hizmeti uygun fiyatla sunmak, merkeze ilgiyi her geçen gün daha da artırıyor.

Yaşam Merkezi, önümüzdeki günlerde düzenlenmesi hedeflenen canlı müzik, söyleşi ve imza günlerinde ünlü isimlerle öğrencileri buluşturmayı hedefliyor. Merkeze ve etkinliklere katılımın sağlanması için servislerle ulaşımda kolaylık da sağlanabilecek.

Yaşam Merkezi’nde bulunan dükkân sahiplerinden Cüneyt Sağır, kampüs içerisinde yaşam merkezinin açılmasının öğrencilere çok yarar sağladığını belirterek, “Eskiden öğrenciler öğle arasında kampüsten çıkıyor, sahile iniyor veya şehre gidiyordu. Derse de dönmeyebiliyordu. Oysa şimdi öğrenci geliyor, yemeğini yiyor, çayını içiyor ve ders saatinde de dersine dönebiliyor” diye konuştu.

Etiketler: / / / / / / / /