Erasmus+ ve Avrupa Dayanışma Programları Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti

• 06.01.2024
  • Erasmus+ ve Avrupa Dayanışma Programları Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti için yorumlar kapalı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İletişim Fakültesi ve Mozaik İnsan Kaynakları Geliştirme Derneği iş birliğiyle, ‘Erasmus+ ve Avrupa Dayanışma Programı Merkezi Proje Çağrıları Bilgilendirme Toplantısı’ gerçekleştirildi.

İletişim Fakültesinde düzenlenen ve iki gün boyunca süren toplantıda; Mozaik İnsan Kaynakları Derneği Başkanı Ömer Düzgün, katılımcılarla, Erasmus+ ve Avrupa Dayanışma Programları (European Solidarity Corps/ESC) kapsamında açık olan tüm merkezi proje türlerinin tanıtımını yaparak, kaynaklarıyla ilgili bilgilendirmede bulundu.

Mozaik İnsan Kaynakları Geliştirme Derneği Başkanı Ömer Düzgün

Bilgi paylaşımları sonrasında Başkan Düzgün, katılımcılara, proje yazımında dikkat edilecek hususları içeren ‘9 Adımda Nasıl Proje Yazılır’ eğitimi düzenledi.

Toplantıya, İletişim Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Sinan Kaya ve Doç. Dr. Ömer Çakın, Mozaik İnsan Kaynakları Geliştirme Derneği Başkanı Ömer Düzgün ile akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Haber: Kerim Koç

Fotoğraf: Kerim Koç