• 28.11.2023
  • Dekan Bekiroğlu’ndan Yeşilırmak Gazeteciler Derneği ve Haber Express Gazetesine İade-i Ziyaret için yorumlar kapalı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Onur Bekiroğlu, Yeşilırmak Gazeteciler Derneği ve Haber Express Gazetesine iade-i ziyarette bulundu.

Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Sinan Kaya ve Doç. Dr. Ömer Çakın’ın da hazırda bulunduğu ziyarette Dekan Bekiroğlu’nu, Yeşilırmak Gazeteciler Derneği Başkanı ve Haber Express Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Erol Şeker karşıladı.

Yerel basının güncel sorunları ve çözüm önerileri, staj imkanları, mezun öğrencilerin istihdamı gibi birçok konunun ele alındığı ziyarette, muhtemel yapılabilecek iş birliği imkânları hakkında bilgiler de paylaşıldı.

Fakülte yönetimi olarak paydaş ilişkilerine oldukça önem verdiklerinin altını çizen Prof. Dr. Bekiroğlu, öğrencilere katkı sağlayacak faaliyetlere destek sağlama noktasında kararlı olduklarını söyledi.

Dekan Bekiroğlu, kendi çalışma alanıyla ilgili yayımladığı Tek Parti’den Çok Partili Döneme Türkiye’de Siyasal İletişim adlı kitap ile İletişim Fakültesi uygulama birimleri yayımları Genç İfade gazetesi ve ProAktif dergisinin son sayısını Erol Şeker’e takdim etti.

Erol Şeker, nazik ziyaretleri ve takdimleri için Dekan Prof. Onur Bekiroğlu ve beraberindeki heyete teşekkürlerini sundu.

Ziyaret, hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından sona erdi.

Etiketler: / / / / / / /