İletişim Fakültesinde Flüt ve Gitar Konseri Gerçekleştirildi

• 13.10.2022
  • İletişim Fakültesinde Flüt ve Gitar Konseri Gerçekleştirildi için yorumlar kapalı
  • 710 kez okundu

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İletişim Fakültesinde ‘Flüt ve Gitar’ konseri gerçekleştirildi. İletişim Fakültesi konferans salonunda gerçekleştirilen ve Gazetecilik Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Gülten Arslantürk tarafından organize edilen konserde OMÜ Devlet Konservatuvarı Piyano, Arp ve Gitar Ana Sanat Dalı Başkanı Doç. Dr. Fatih Akbulut gitarda, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Seçil Soytok Nalçacı ise flütte performanslarını sergiledi.

Konsere, İletişim Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Ömer Çakın ve Dr. Öğr. Üyesi Sinan Kaya, OMÜ Devlet Konservatuvarı Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Emin Ersöz Yiğit, Radyo, Televizyon ve Sinema Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nursel Bolat, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölüm Başkanı Doç. Dr. Recep Yılmaz, İletişim Fakültesi öğretim elemanları; Dr. Öğr. Üyesi Hasan Turgut, Dr. Öğr. Üyesi Ufuk İnal, Dr. Öğr. Üyesi Deniz Özer, Devlet Konservatuvarı öğretim elemanları; Dr. Öğr. Üyesi Erdem Çağlar, Dr. Öğr. Üyesi Beril Tekeli Yiğit ve Öğr. Gör. Fulya Anıt’ın yanı sıra öğrenciler ve davetliler katıldı.

Konser yeni öğrencilere hediye edildi

Konser selamlama konuşması icra eden Dr. Öğr. Üyesi Gülten Arslantürk, “Fakültemiz ve kampüsümüzdeki organizasyonları artırmak, sosyal faaliyetlerini yükseltmek adına elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Bu konser organizasyonunu öncelikle bu sene fakültemizde eğitimine başlayan öğrencilerimize hediye ediyoruz. Davetimizi kırmayarak bu güzel organizasyonda sahne alan Doç. Dr. Fatih Akbulut ile Dr. Öğr. Üyesi Seçil Soytok Nalçacı’ya şükranlarımı sunuyorum.” ifadelerini kaydetti.

Dünyaca ünlü Oblivion, Entr’acte, Histoire du Tango, Nightclub1960, Cafe1960 gibi birçok besteye yer verilen konserde, katılımcılara keyifli dakikalar yaşatıldı.

Sahne performanslarının ardından Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Sinan Kaya, Doç. Dr. Fatih Akbulut ile Dr. Öğr. Üyesi Seçil Soytok Nalçacı’ya teşekkür belgesi takdim etti.

Konser, hatıra fotoğrafı çekimleriyle son buldu.

Haber: Serhat Bulki

Fotoğraf: Betül Balabaz