Haber Medya Grubu İletişim Fakültesi’ni ağırladı

• 06.11.2016
  • Haber Medya Grubu İletişim Fakültesi’ni ağırladı için yorumlar kapalı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İletişim Fakültesi öğrencileri gazetecilik sektörünün hakkında bilgi almak için Haber Medya Grububu ziyaret etti.

OMÜ İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölüm Başkanı ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. Onur Bekiroğlu, İletişim Fakültesi Dekan Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Ahmet Oktan ve Yrd. Doç. Dr. Sinan Kaya, Araştırma Görevlisi Gülten Arslantürk, Uzman Tülin Al Sahli ve öğrenciler Haber Medya Grubu’nu ziyaret ederek grubun işleyiş politikaları hakkında bilgi edindiler.

Haber Medya Grubu2

Ziyarette konuşan Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak, “Haber Medya Grubu olarak televizyon, radyo, gazete, dergi ve internet sitesi gibi çeşitli yayın organlarını bir çatı altında buluşturarak faaliyetlerimize devam ediyoruz. OMÜ ile beraber 3K adında bir projeye başattık. Öğrenciler de, üniversite de, biz de kazanacağız. Öğrenci arkadaşlarımıza teorik hayattan pratik hayata geçiş aşamasında neler katabileceğimize dair bilgi alışverişinde bulunduk. Bunun sonucunda da sizlerle buluştuk.Umarım ileriki hayatınızda beraber oluruz” dedi.

Ziyaretin önemine vurgu yapan Gazetecilik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Bekiroğlu ise, “Böyle farklı medya türlerini aynı çatı altında buluşturan ve Samsun’un önde gelen medya kuruluşu olan Haber Medya Grubu’na teşekkür ederiz. Öğrencilerimizin donanımlarını üst seviyeye çıkartabilmek için böyle bir girişimde bulunduk. Güzel sonuçlar alacağımızı umut ediyorum” şeklinde konuştu.

Öğrenciler işleyiş hakkında bilgi aldıktan sonra haber merkezindeki muhabirlerle sohbet etti. Öğrenciler televizyonu ve radyoyu da ziyaret ederek uygulamalı eğitim alma fırsatı buldu.

Etiketler: / / / /