OMÜ 12. Tanıtım Günü’nü gerçekleştirdi

• 07.05.2017
  • OMÜ 12. Tanıtım Günü’nü gerçekleştirdi için yorumlar kapalı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) her yıl düzenlediği 12. Üniversite Tanıtım Günleri kapsamında OMÜ Yaşam Merkezi’nde düzenlediği etkinliğe öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Etkinliğe, Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Niyazi Usta, Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Sinan Kaya, Gazetecilik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Onur Bekiroğlu katıldı.

Etkinliğin açılışını Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç ve Senato üyeleri kurdeleyi keserek gerçekleştirdi. Rektör Bilgiç konuşmasında, “Öğrencilerimizin doğru tercihte bulunabilmeleri için gerçekleştirdiğimiz tanıtım gününe geldiğiniz için teşekkür ederim. Etkinliğimiz sizlere doru tercihte bulunabilmenizde yardımcı olacaktır. Tercihinizden pişman olmayacaksınız” dedi. Konuşmasının ardından Rektör Prof. Dr. Bilgiç stantları gezerek bilgi aldı fotoğraf çektirdi.

OMÜ’nün ev sahipliğini yaptığı 12 Tanıtım Günleri etkinliğine; fakülteler, yüksekokulları ve enstitüler stantlarını açarak gelen öğrencilere bölümler hakkında bilgi verdi. Öğrencilerin bölümleri tanıyarak doğru tercih yapmalarının amaçlandığı Tanıtım Günleri, eğlenceli geçti.

Bol eğlenceli Tanıtım Günleri

Saat 15.30’a kadar süren 12. Üniversite Tanıtım Günü; Mehteran Grubu’nun yaptığı gösteri, Roman Orkestrası’nın performansı, üniversitenin Karadeniz Müzik Topluluğu’nun konseri ve Halk Dansları Topluluğu’nun sergilediği oyunları ile son buldu.

_MG_1938  20170505_114934_HDR _MG_1956

_MG_1976_MG_1984      _MG_1917