Mustafa Kemal Güneşdoğdu Kampüsü’nde “final” heyecanı

• 26.03.2018
  • Mustafa Kemal Güneşdoğdu Kampüsü’nde “final” heyecanı için yorumlar kapalı

Bu yıl 3.sü düzenlenen Geleneksel Futbol Turnuvasında Palmiye Plus Futbol Kulübü (FC), Lawyerkuzen’i 8-7 yenerek şampiyon oldu.

Mustafa Kemal Güneşdoğdu Kampüsü’nde “3. Geleneksel Futbol Turnuvası” düzenlendi. Turnuvaya İletişim Fakültesi, Hukuk Fakültesi ve Adalet Meslek Yüksekokulundaki öğrencilerin oynadığı 15 takım katıldı. Turnuva 3 grup 4 takımlı, 1 grup 3 takımlı olarak düzenlendi. Gruplarını ilk iki sırada bitiren takımlar bir üst tura yükseldi.

Turnuvanın favori takımlarından Palmiye Plus FC final maçında rakibi FC Lawyerkuzen’i 8-7 ‘lik skorla yendi. Turnuvayı kazanan Palmiye 500 TL’lik büyük ödülün, 2. FC Lawyerkuzen ise 300 TL’lik ödülün sahibi oldu.

Turnuvayı düzenleyenlerden Efe Toklar “2 hafta süren turnuvamıza ilgi yoğun oldu. Kampüsümüzde öğrenciler arasında dolu dolu futbol keyfi yaşandı. Organizasyonluğunu üstlendiğimiz turnuvayı güzel ve başarılı şekilde tamamladık. Umarım herkes eğlenmiştir.” dedi.

3.lük maçında ise Los Galacticos, rakip takımın maça çıkmaması nedeniyle hükmen 3-0 galip ilan edildi ve 100 TL’lik para ödülünün sahibi oldu.

Etiketler: / / / / / / / / / / / / /