Mustafa Kemal Güneşdoğdu hayatını kaybetti

• 07.02.2016
  • Mustafa Kemal Güneşdoğdu hayatını kaybetti için yorumlar kapalı

Samsun’un Çarşamba İlçesin’de eğitim alanında büyük katkıları bulunan 92 yaşındaki hayırsever Mustafa Kemal Güneşdoğdu, rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü özel hastanede yaşamını yitirdi.

Güneşdoğdu’nun Çarşamba İlçesin’de ki hukuk ve iletişim fakültelerinin yapımında büyük katkıları olmuştu. İki fakültenin bulunduğu kampüse de Ondokuz Mayıs Üniversitesi tarafından Mustafa Kemal Güneşdoğdu Kampüsü adı verilmişti.

Hayırsever Güneşdoğdu için yarın saat 10.30’da Mustafa Kemal Güneşdoğdu Kampüsü’nde tören düzenlenecek. Güneşdoğdu’nun cenazesi Rıdvanpaşa Camii’nde kılınacak öğle namazının ardından Göğceli Aile Kabristanlığı’nda toprağa verilecek.

Etiketler: / / / / / / / / /