İletişim Fakültesi öğrencileri sergileme aldı

• 06.11.2016
  • İletişim Fakültesi öğrencileri sergileme aldı için yorumlar kapalı

Öğrencilerimizden Kübra Yılmaz Giresun Gezgin Fotoğrafçılar Derneği (GEZFOD) tarafından düzenlenen fotomaratonda, Ozan Yazar ise Tarım ve İnsan 8. Ulusal Fotoğraf Yarışmasında sergileme ödülüne layık görüldüler.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İletişim Fakültesi Gazetecilik 4. sınıf öğrencilerimizden Kübra Yılmaz, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ve Giresun Gezgin Fotoğrafçılar Derneği (GEZFOD) işbirliğiyle düzenlenen “Kuzalan Tabiat Parkında Güz” fotomaratonunda çektiği fotoğrafıyla,  Ozan Yazar ise “Sis Balıkçısı” adlı fotoğrafıyla Tarım ve İnsan 8. Ulusal Fotoğraf Yarışmasında sergileme ödülü aldı.

Kübra Yılmaz'ın fotoğrafı

Kübra Yılmaz’ın fotoğrafı

GEZFOD’un 5-6 Kasım 2016 tarihlerinde Giresun’da düzenlediği, Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu tarafından onaylı foto maratona katılan Kübra Yılmaz’ın çektiği fotoğraf, 400 fotoğraf arasından seçilerek sergilemeye değer 25 fotoğraf arasında yerini aldı.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından düzenlenen Tarım ve İnsan 8.Ulusal Fotoğraf Yarışması’nda yapılan yarışmada Ozan Yazar ise “Sis Balıkçısı” adlı fotoğraf çalışmasıyla bin 807 fotoğrafın arasından” Öğrenci Sergileme” ödülünü almaya hak kazandı.

Ozan Yazar'ın fotoğrafı

Ozan Yazar’ın fotoğrafı

Yazar, daha önce ”Lezzeti Yakala” Yarışmasında “Ege Usulü Kızartma” fotoğraf çalışmasıyla birincilik kazanmıştı.

Etiketler: / /