• 05.01.2022
  • Büyükşehir Belediye Başkanı Demir ve Rektör Ünal’dan Öğrencilere Hoş Geldin Etkinliği için yorumlar kapalı
  • 934 kez okundu

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal, öğrencilerle buluşuyor.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Demir ve Rektör Ünal, öğrencilere yönelik “Şehrimize ve Üniversitemize Hoş Geldin Arkadaşım” etkinliğinde Ocak Cuma günü saat 14.00’te Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesinde öğrencilerle bir araya gelecek.

Tüm öğrenciler etkinliğe davetlidir.

Etiketler: / / / / / / / / / / / /