İletişim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Niyazi Usta oldu

• 28.10.2016
  • İletişim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Niyazi Usta oldu için yorumlar kapalı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İletişim Fakültesi Dekan Vekilliğine Prof. Dr. Niyazi Usta atandı.

Emekli olan Prof. Dr. Nurdan Öncel Taşkıran’ın yerine atanan Prof. Dr. Usta görevine 26 Ekim Çarşamba günü başladı. Prof. Dr. Usta’yı ilk gününde Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İsmail Aydemir ziyaret ettiler.

niyazi-usta2

Dekanlık makamında gerçekleştirilen tebrik ziyaretinin ardından Prof. Dr. Usta ve Belediye Başkanı Dündar, öğretim üyeleri ve fakülte sekreteri ile birlikte fakülte binasında incelemelerde bulundu.

Etiketler: / / / / /