• 02.10.2021
  • İletişim Fakültesi Mezunu Kader İbici TRT Kariyer Programını Başarıyla Tamamladı için yorumlar kapalı

Türkiye Radyo Televizyon Kurumu’nun (TRT), TRT Kariyer Yetenek Programı sonuçlandı. Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü mezunu Kader İbici, programı başarıyla tamamlayarak kariyerinin ilk adımlarını TRT Ankara bünyesinde atacak.

OMÜ İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü 2020-2021 akademik yılında mezun olan ve okulunu bölüm ikincisi olarak dereceyle bitiren İbici, 40 bin 738 kişinin başvurduğu 7 aşamalı TRT Kariyer Programı’nı başarıyla tamamlayan 287 yetenekten biri oldu. Kader İbici bu başarının ardından duygularını şu sözlerle dile getirdi: “TRT Yetenek programına başvuru yaparken bu aşamaya geleceğimi hiç tahmin etmezdim. Mart ayından beri devam eden yorucu bir o kadar da keyifli bir süreçti. Yeni mezun bir İletişimci olarak TRT gibi köklü bir kurumda işe başlama fırsatı yakalamak benim için çok değerli. Bunun henüz bir başlangıç olmasını temenni ediyorum.”

Bizler de Genç İfade’de emek vermiş muhabir ve redaktörümüz Kader İbici’yi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Etiketler: / / /