OMÜ Kampüs Kimya’dan Depremzede Vatandaşlara Destek

• 03.03.2023
  • OMÜ Kampüs Kimya’dan Depremzede Vatandaşlara Destek için yorumlar kapalı

“Depremzedelere destek için yüzde 10 indirim”

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Fen Fakültesi Döner Sermaye İşletmesi tarafından kurulan OMÜ Kampüs Kimya, Kovid-19 pandemisinin tüm ağırlığıyla yaşandığı dönemde bilgi birikimi ve tecrübesiyle topluma hizmet noktasında önemli çalışmalara imza attığı gibi bu sefer de Kahramanmaraş merkezli asrın felaketi olarak adlandırılan 6 Şubat depreminden etkilenen vatandaşların için satın alınacak ürünlerde yüzde 10 indirim uyguluyor.

“TSE onaylı 25 çeşit ürün üretimi”

OMÜ Kampüs Kimya, 2 bin metrekarelik depolama ve üretim alanında faaliyet gösteriyor. OMÜ Kampüs Kimya ürettiği; çamaşır suyu, sıvı ve köpük sabun, yüzey ve el dezenfektanı, bulaşık deterjanı ve kolonya başta olmak üzere Türk Standartları Enstitüsü’den (TSE) onaylı 25 çeşit temizlik ve hijyen ürünlerinin satışında depremden etkilenen ve Samsun’a yerleşen vatandaşlar için yüzde 10’luk indirim uygulamaya başladı.

OMÜ Kampüs Kimya tarafından üretimi yapılan çamaşır suyu, dezenfektan başta olmak üzere 25 çeşit temizlik ve hijyen ürününü, toptan ve perakende olarak kamu kurumları, özel işletmeler ve vatandaşlar Kampüs Kimya tesislerinde açılan ‘Kampüs Kimya Market’ten temin edebiliyor.

Haber: Berk Can Dereci

Etiketler: / / / / / / / / / / / / /