Fotoğrafçılık Topluluğu’ndan Sonbahara Veda Etkinliği

• 18.11.2021
  • Fotoğrafçılık Topluluğu’ndan Sonbahara Veda Etkinliği için yorumlar kapalı
  • 659 kez okundu

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Fotoğrafçılık Topluluğu, “OMÜ’de Sonbahar” etkinliği düzenledi.

“OMÜ’de sonbahara son bir veda” sloganıyla yola çıkan öğrenciler, İletişim Fakültesi’nden başlayan yolculuklarına ana kampüs, yaşam merkezi ve OMÜ Göleti çevresinde devam etti.

Çok sayıda öğrencinin katıldığı etkinlikte kampüs hayatıyla yeni tanışan öğrencilerin kaynaşması hedeflendi. Aynı zamanda katılımcılar ilerleyen günlerde yapılacak olan fotoğraf sergisi için kendi objektiflerinden sonbahar konulu fotoğraflar çekti.

“Verimli ve eğitici bir etkinlik oldu”

Radyo Televizyon ve Sinema bölümü öğrencisi Ebrar Sena Türk, etkinliğe katıldığı için mutlu olduğunu ifade ederek “İletişim Fakültesi olarak ana kampüsten uzaktayız. Bu etkinlikle birlikte hem ana kampüsü detaylıca gezmiş hem de fotoğraf üzerine çeşitli şeyler öğrendiğimiz bir gün geçirmiş olduk. Verimli ve eğiti bir etkinlik oldu” dedi.

Etkinlik hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

Etiketler: / / / / / / / / /