• 29.09.2023
  • Dekan Bekiroğlu’na Yeşilırmak Gazeteciler Cemiyet Derneği ve Haber Expres Gazetesi’nden Ziyaret için yorumlar kapalı
  • 627 kez okundu

Yeşilırmak Gazeteciler Cemiyet Derneği Başkanı Erol Şeker ve Haber Expres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Nuri Oğuzhan Şeker, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İletişim Fakültesi Dekanı Onur Bekiroğlu’nu makamında ziyaret etti.

Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ömer Çakın’ın da hazır bulunduğu ziyarette; Yeşilırmak Gazeteciler Cemiyet Derneği Başkanı Erol Şeker ve Haber Expres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Nuri Oğuzhan Şeker, konukseverliği için Dekan Bekiroğlu’na teşekkür etti. Cemiyet ve gazete hakkında genel bilgilendirmelerde bulunan Erol Şeker ve Oğuzhan Nuri Şeker ayrıca İletişim Fakültesi ile yapılabilecek muhtemel iş birliklerine dair düşünce ve görüşlerini de dile getirdi.

Nazik ziyaretleri için konuklarına teşekkür eden Prof. Dr. Bekiroğlu, üniversite-şehir bütünleşmesi noktasında kurumlararası iletişim ve iş birliğinin öneminin altını çizerek gerçekleşebilecek muhtemel projelere açık olduklarını dile getirdi.

Ziyaret, fotoğraf çekimiyle birlikte sona erdi.

Etiketler: / / / / / /