Uzman Klinik Psikolog Utku Türkmeneri OMÜ İletişim Fakültesinde

• 16.12.2021
  • Uzman Klinik Psikolog Utku Türkmeneri OMÜ İletişim Fakültesinde için yorumlar kapalı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri, Uzman Klinik Psikolog Utku Türkmeneri’ni konuk ediyor. Psikolog Utku Türkmeneri, “Damgasız Toplum Projesi” semineri ile 17 Aralık’ta İletişim Fakültesi öğrencileriyle buluşacak.

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Özlem Çetinkaya’nın yürüttüğü Sosyal Sorumluluk ve Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında Çarşamba Belediyesi Uzman Klinik Psikoloğu iş birliğiyle düzenlenecek seminer, 17 Aralık Cuma günü saat 13.00 da OMÜ İletişim Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilecek.

Seminer sonrasında etkinliğe katılan öğrencilere çay ikramı yapılacak.

Etiketler: / / / / / / / / / / /