OMÜ İletişim Fakültesi 12. İletişim Fikirleri Yarışmasından Ödülle Döndü

• 26.12.2022
  • OMÜ İletişim Fakültesi 12. İletişim Fikirleri Yarışmasından Ödülle Döndü için yorumlar kapalı
  • 459 kez okundu

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencisi Faizullah Ahmadyar, bu yıl 12’ncisi düzenlenen “Aklıma Bir Fikir Geldi” yarışmasından ödülle döndü.

Kültür ve Turizm Bakanlığının destekleriyle Radyo Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği (RATEM) tarafından Korsanla mücadele etmek amacıyla üniversiteliler arasında düzenlenen yarışmaya Türkiye’deki üniversitelerin yanı sıra Balkanlar, Orta Asya ülkeleri ile KKTC’deki 35 üniversiteden 1000’e yakın eser değerlendirildi. Yarışmada 12 eser ödüle layık görüldü.

Aklıma Bir Fikir Geldi Üniversiteliler Arası İletişim Fikirleri Yarışması’ “Korsanla Mücadele” temasıyla 4 kategoride düzenlenen yarışmada gazete ve dergi dalında üçüncülük elde eden Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü 3. Sınıf Öğrencisi Faizullah Ahmadyar’ın ödülü İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Onur Bekiroğlu ve Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölüm Başkanı Doç. Dr. Recep Yılmaz tarafından takdim edildi.

Etiketler: / / / / /