Sarp Gürenli ile Dijitalde Riskler ve Zafiyetler Konuşulacak

• 22.03.2021
  • Sarp Gürenli ile Dijitalde Riskler ve Zafiyetler Konuşulacak için yorumlar kapalı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi İletişim Fakültesi, Guren Desingn & Engineering kurucusu Sarp Gürenli’yi konuk edecek.

Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Faruk Çeçen’in yürüttüğü Küreselleşme, Bilgi, Teknoloji, Kültür ve Güç yüksek lisans dersi kapsamında dijital güvenlik konusunda farkındalık geliştirmek amacıyla Gürenli ile Dijitalde Riskler ve Zafiyetler üzerine konuşulacak.  Uzay & havacılık, otomotiv, enerji, savunma, maden, denizcilik, inşaat, otomasyon ve elektrik & elektronik gibi konularda hizmet veren Guren Design & Engineering firmasının kurucusu Sarp Gürenli’nin konuk olacağı söyleşi, 23 Mart’ta 15.00’te Meet uygulaması üzerinden gerçekleştirilecek.  Dr.  Öğr. Üyesi Çeçen’in moderatörlüğünde gerçekleşecek söyleşiyle ilgili ahmetfarukcecen1@gmail.com adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Etiketler: / / / / / / / / /