Hayattan Kareler-3 Fotoğraf Sergisi

• 10.05.2017
  • Hayattan Kareler-3 Fotoğraf Sergisi için yorumlar kapalı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İletişim Fakültesi tarafından Mustafa Kemal Güneşdoğdu Kampüsü’nde düzenlenen İletişim Fakültesi Genç İletişimciler (İFGİ) Ödül Töreni kapsamında “Hayattan Kareler-3” adlı fotoğraf sergisi fotoğraf severlerle buluştu.

Çarşamba Belediyesi’nin katkıları ile düzenlenen etkinlik, Mustafa Kemal Güneşdoğdu anısına fidan dikimi ile başladı. İletişim Fakültesi öğrencilerinin fotoğraflarının yer aldığı “Hayattan Kareler-3” fotoğraf sergisi, İletişim Fakültesi fuaye alanında fotoğraf severlerin beğenisine sunuldu. Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen fotoğraf sergisinde, İletişim Fakültesi öğrencilerinin hayata ve insana dair fotoğrafları yer aldı.

IMG_3989  IMG_5010IMG_8898

Etiketler: / / / / / / / / / / /