OMÜ İletişim Fakültesinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Anma Töreni Yapıldı

• 10.11.2022
  • OMÜ İletişim Fakültesinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Anma Töreni Yapıldı için yorumlar kapalı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İletişim Fakültesi önünde Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 84. yılı dolayısıyla saat 09.05’de anma töreni gerçekleştirildi. Mustafa Kemal Güneşdoğdu Kampüsünde bulunan öğrenci toplulukları tarafından organize edilen anma törenine, Fotoğrafçılık Topluluğu (OMÜ Foto), Sinema ve Düşünce (Sine-Düş) Topluluğu, Yeni Medya Topluluğu, Ali Fuat Başgil Hukuk Topluluğu, Uluslararası Hukuk ve Diploması Topluluğu, İnsan Hakları Hukuku Topluluğu başkanları ve üyeleri, akademisyenler, idari personeller ve öğrenciler katılım sağladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı

Bayrakların yarıya indirilmesiyle başlayan anma töreni, Gazi Mustafa Kemal Atatürk adına saygı duruşu ve İstiklal Marşı okumasıyla sona erdi.

Genç İfade ekibi olarak bizler de “Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikal edişinin 84. yıl dönümünde saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz.”

Haber: Buket Cürebal

Fotoğraf: Buket Cürebal