5. Geleneksel Akşam Yemeği

• 17.12.2018
  • 5. Geleneksel Akşam Yemeği için yorumlar kapalı
  1. Geleneksel Akşam Yemeği’nde İletişim Fakültesi öğrencileri bir araya geldi.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İletişim Fakültesi öğrencileri Çiğdem Dönmez, Yasin Sarıkaş, Havvanur Mahmutoğlu, Şükran Yazıcı, Vural Tekcan ve İhsan Öztürk’ün tarafından düzenlenen 5. Geleneksel Akşam Yemeği Palmiye Plus Restoran, Haber Medya Grubu ve TEOL Dil Okulları’nın katkılarıyla 13 Aralık Perşembe günü gerçekleşti. Yemekte öğrenciler doyasıya eğlendi.

Samsun Otel 1919’da düzenlenen akşam yemeğinde müzisyen Tolga Aygün seslendirdiği şarkılarla öğrencilere müzik ziyafeti yaşattı. Gece boyunca öğrenciler dans edip eğlenirken, gecenin sonuna doğru İzmir Marşı’nı söyleyen Aygün’e tüm öğrenciler hep bir ağızdan eşlik etti.

TEOL Dil Okulları’ndan üç öğrenciye speaking kursu

TEOL Dil Okulları’nın yöneticilerinin de yer aldığı gecede öğrencilere masaya bırakılan formlara adlarını yazmaları istendi. Yazılan isimlerden çekilen kurada Radyo Televizyon Sinema (RTS) 3. sınıf öğrencileri Arda Ersel ile Fatma Benli ve Halkla İlişkiler ve Tanıtım (HİT) 4. sınıf öğrencisi Dilara Ofluoğlu 3 ay geçerli ücretsiz speaking kursu almaya hak kazandı.

Etiketler: / / /