Orta Karadeniz Kariyer Fuarı OMÜ Ev Sahipliğinde Gerçekleşecek

• 08.02.2022
  • Orta Karadeniz Kariyer Fuarı OMÜ Ev Sahipliğinde Gerçekleşecek için yorumlar kapalı
  • 334 kez okundu

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi öncülüğünde 2019 yılında düzenlenmeye başlanan bölgesel kariyer fuarlarının Orta Karadeniz ayağı Orta Karadeniz Kariyer Fuarı (OKAF), Ondokuz Mayıs Üniversitesi ev sahipliğinde Samsun’da gerçekleştirilecek.

Amasya Üniversitesi, Hitit Üniversitesi, Ordu Üniversitesi, Samsun Üniversitesi, Sinop Üniversitesi ve Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi iş birliğiyle, “bu fuarda kariyer var” sloganıyla yola çıkan OKAF, 2-3 Mart tarihlerinde binlerce öğrenci ve mezun ile yüzlerce firmayı bir araya getirecek. Öğrenciler ve mezunlar için iş ve staj imkanları sunacak olan OKAF, katılımcı kurum ve firmalar için ise nitelikli iş gücüne doğrudan erişme fırsatları sağlayacak. OKAF bünyesinde katılımcı firmalar, eski Makro Alışveriş Merkezi alanında 2 gün boyunca stant açarak öğrenci ve mezunlara kendini tanıtma imkanına sahip olacak. Ödüllü yarışmalar, online kariyer eğitimleri, mülakat simülasyonları, marka ve patent sunumları, kariyer konuşmaları gibi etkinliklerin düzenleneceği fuara katılmak isteyen öğrenciler, mezunlar, kurum ve firmalar yetenekkapisi.org üzerinden kayıt yaptırarak fuara katılım sağlayabilecek.

Öğrenciler için fuar alanına ulaşım 2-3 Mart tarihlerinde Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörlüğü tarafından tahsis edilecek araçlarla sağlanacak.

Etiketler: / / /