RTS öğrencilerinden Ahmet Kural ve Murat Cemcir’e jest

• 22.01.2017
  • RTS öğrencilerinden Ahmet Kural ve Murat Cemcir’e jest için yorumlar kapalı

İzleyici tarafından büyük beğeni toplayan Çalgı Çengi’nin devam filmi olan Çalgı Çengi İkimiz’in galası Samsun’da gerçekleştirildi.

Hayranları tarafından yoğun ilgiyle karşılanan ikili izleyiciyle sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi. İzleyicilerin yer yer izdiham oluşturdukları galada ünlü ikilinin sıcak tavırları dikkatlerden kaçmadı. Sorulara yanıt verirken hayranları kahkahaya boğan ikili davranışları ile Samsun halkının gönlündeki yerini taçlandırdı.

Radyo Televizyon Sinema Bölümü mezunu Ahmet Kural’ı unutmayan Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü öğrencileri, ünlü ikiliye film afişinde bulunan fotoğrafı ahşap yakma sanatıyla işledikleri portreyi hediye etti.

Çalgı Çengi İkimiz 3

Etiketler: / / / / / / /