OMÜ İletişim Fakültesi Öğrencileri Depremzedelerle El Ele

• 16.11.2020
  • OMÜ İletişim Fakültesi Öğrencileri Depremzedelerle El Ele için yorumlar kapalı
  • 836 kez okundu

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İletişim Fakültesi Sine-Düş Topluluğu ve Fotoğrafçılık Topluluğu İzmir depremzedeleri için yardım kampanyası başlattı.

İletişim Fakültesi öğrencilerinin yer aldığı Sine-Düş Topluluğu ve Fotoğrafçılık Topluluğu, 30 Ekim’de meydana gelen İzmir depreminin ardından depremzedeler için ‘Gelin Bu Yardıma Siz de Destek Olun’ sloganıyla yardım kampanyası başlattı. İzmir Büyükşehir Belediyesinin pandemi önlemlerini göz önünde bulundurarak oluşturduğu birkirabiryuva.com, bizizmir.com ve halkınbakkalı.com internet siteleri aracılığıyla online şekilde yapılan yardımlara, OMÜ İletişim Fakültesi öğrencileri de bulundukları şehirlerden yardım gönderdi.  Öğrenciler, aynı zamanda toplulukların sosyal medya hesaplarından yardım çağrısında bulundu.

Sine-Düş Topluluğu Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Filiz Erdoğan Tuğran ve Fotoğrafçılık Topluluğu Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Faruk Çeçen, bu iyi niyetli proje için her iki topluluğa da teşekkür etti.  Dr. Öğr. Üyesi Çeçen “Umuyoruz ki güzel şeyler olacak ve yardımlar gerekli yerlere ulaşacak” dedi.

Haber: Burak Orhan Anılan

Fotoğraf: Sine-Düş resmi instagram hesabı