İletişim Fakültesi Öğrencileri Samsun Medyasına Çıkartma Yaptı

• 07.12.2018
  • İletişim Fakültesi Öğrencileri Samsun Medyasına Çıkartma Yaptı için yorumlar kapalı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ)  İletişim Fakültesi Reklam Topluluğu tarafından düzenlenen gezide Haber Medya Grubu ve Farzı Misal Reklam Ajansı ziyaret edildi.

Haber Medya Grubunun Genel Yayın Yönetmeni Osman Kara ile birlikte geziye başlayan öğrenciler Haber Medya Grubunun çalışma alanları hakkında bilgi alarak çalışanlarla sohbet etme imkânı buldu.  Öğrencilerle yakından ilgilenen Genel Yayın Yönetmeni Osman Kara “Sevgili gençler! Sizin için en önemli husus okumak ve araştırmaktır. Kendinizi böylelikle geliştirebilirsiniz.” dedi.

“Okumak ve araştırmak reklamcılık sektörünün temel yapısıdır”

Haber Medya Grubu’nun ardından öğrenciler Farzı Misal Reklam Ajansı’nı ziyaret etti. İletişim Fakültesi öğrencileri Farzı Misal Reklam Ajansı sahibi Evren Ertan ile hem samimi bir sohbet gerçekleştirdi hem de bilgi edindi. Evren Ertan daha sonra kendisini dinleyen öğrencilere hitaben “Okumak ve araştırmak reklamcılık sektörünün temel yapısıdır.” diyerek reklamcılık sektöründe okumanın ve araştırmanın büyük bir rol oynadığını dile getirdi. Öğrenciler sonra Farzı Misal Reklam Ajansı’nın diğer bölümlerini ziyaret ederek konunun uzmanlarından işleyiş hakkında bilgi aldı.

Gezilerine Farzı Misal Reklam Ajansı ile nokta koyan öğrenciler gezinin kendileri açısından verimli olduğunu belirterek memnuniyetlerini dile getirdi.

Etiketler: / / / /