Anadolu Ajansı Kış Dönemi Staj Başvurusu Alımlarına Başladı

• 07.11.2023
  • Anadolu Ajansı Kış Dönemi Staj Başvurusu Alımlarına Başladı için yorumlar kapalı
  • 338 kez okundu

Anadolu Ajansı (AA), bünyesindeki 14 bölge müdürlüğünde değerlendirmek üzere “Stajyer Muhabir” kabulü yapacağını duyurdu.

AA tarafından yapılan yazılı duyuruda stajyerlerin, staj süreleri boyunca iş süreçlerini ilk elden tecrübe edeceği, AA çatısı altında yurdun farklı bölgelerinde staj yapabileceği ve ajans haberciliği alanında deneyim kazanma imkânı bulacağı ifade edildi.

AA staj başvurusu için genel nitelikleri şu şekilde belirledi: “Lisans eğitiminde 3. veya 4. sınıf öğrencisi olmak. Zorunlu staj belgesine sahip olmak. 2.75 ve üzeri genel not ortalamasına sahip olmak. Ankara ve İstanbul şehirleri dışında bir üniversitede okuyor olmak. Daha önce Anadolu Ajansında staj yapmamış olmak.”

Genel nitelikleri taşıyan öğrenciler staj başvurularını, https://aa.w9.hrpeak.com/application/start.aspx?j=8313BE2239FA4272BEFB1EFD0A3D8C55 adresli internet sitesinden yapabilecek.

Etiketler: / / /