Ticaret Bakanlığı’ndan Tüketici Hakları Konulu Afiş Tasarım Yarışması

• 19.11.2021
  • Ticaret Bakanlığı’ndan Tüketici Hakları Konulu Afiş Tasarım Yarışması için yorumlar kapalı

Ticaret Bakanlığı Genel Müdürlüğü üniversite öğrencileri arasında Tüketici Hakları konulu afiş tasarım yarışması başlattı. Yarışmaya üniversitelerin Görsel İletişim Tasarımı, Grafik Tasarımı, İletişim ve Tasarımı, İletişim Bilimleri, Medya ve Görsel Sanatlar, Halkla ilişkiler ve Reklamcılık vb bölümlerinde ön lisans, lisans veya yüksek lisans  alanında eğitim alan öğrencileri katılabiliyor.

Başvuruları 13 Eylül 2021’de başlayan ve 28 Ocak 2022’ye kadar özgün tasarımları kabul edecek olan yarışmayla birlikte, gençlerin düşünme becerilerinin gelişmesine ve tasarımcı kimliğinin güçlenmesine yardımcı olmak, yapmış oldukları eserleri vasıtasıyla toplumu bilinçli tüketim ve tüketici hakları konusunda bilinçlendirmek ve farkındalık yaratmak amaçlanıyor.

Yarışmaya katılan eserlerin seçici kurul tarafından incelenmesi sonrasında ödül kazananları açıklanacak ve eserler Geleneksel Tüketici Ödül Töreni Günü dijital olarak sergilenecek.

Yarışmanın detayları tuketici.ticaret.gov.tr’de.

Etiketler: / / / / / /