Aklıma Bir Fikir Geldi Üniversiteler Arası İletişim Fikirleri Yarışması

• 02.04.2022
  • Aklıma Bir Fikir Geldi Üniversiteler Arası İletişim Fikirleri Yarışması için yorumlar kapalı
  • 588 kez okundu

Kültür ve Turizm Bakanlığının destekleriyle Radyo Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği (RATEM) tarafından 12.si düzenlenen “Aklıma Bir Fikir Geldi Üniversiteliler Arası İletişim Fikirleri Yarışması”na başvurular başladı.

Kamuoyunun fikir eserlerinin korunması ve korsanla mücadele konusunda uyarılmasıyla birlikte sektörel bilincin geliştirilmesini amaçlayan “Aklıma Bir Fikir Geldi Üniversiteliler Arası İletişim Fikirleri Yarışması”na eserler RATEM adresine kargoyla ya da elden teslim ederek gönderilebiliyor. Başvurular yarışmanın resmi sitesinden duyurulan tarihlerde online ortamda da kabul edilecek.

Fikri mülkiyet hakkına duyarlılık için düzenlenen; Televizyon, Radyo, Yeni Medya, Gazete ve Dergi Kategorisi bulunan yarışmaya, ülkemiz üniversitelerinin yanı sıra Balkanlar, Orta Asya ülkeleri ile KKTC’deki üniversitelerin herhangi bir programında öğrenim gören tüm öğrenciler katılabiliyor.

Başvuruları 3 Haziran Cuma 17.00’ye kadar kabul edilen yarışmaya katılan eserleri, medya ve iletişim alanındaki profesyonel kişilerden oluşan seçici kurul değerlendirecek. Yarışmada dereceye giren eserler 2022 yılı Haziran ayı içinde İstanbul’ da gerçekleştirilecek ödül töreni ile kamuoyuna duyurulacak.

Resmi site: https://www.aklimabirfikirgeldi.org/

Etiketler: / / / / / / / / / / / / /