Samsun Valisi İbrahim Şahin’den kurum kültürü dersi

• 15.04.2015
  • Samsun Valisi İbrahim Şahin’den kurum kültürü dersi için yorumlar kapalı

Samsun Valisi ve Eski TRT (Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu) Genel Müdürü İbrahim Şahin, 2014-2015 Akademik Yılı Bahar Dönemi’nde Ondokuz Mayıs Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencilerine “Kurum Kültürü” dersini vermeye başladı.

İlk dersine, TRT’de kurum kültürü oluşturmak adına gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgi vererek başlayan Vali Şahin, TRT’nin yeniliklere ve yaratıcılığa açık bir kurumsal kültürün oluşturulması için çalışanları teşvik edici uygulamalara geçtiğini söyledi.

TRT’deki deneyimlerinin yanı sıra sektöre adapte olmaları için öğrencilere çeşitli tavsiyelerde de bulunan Vali Şahin, sektörün ihtiyaç duyduğu kalifiye elemanların yetiştirilebilmesi için teknolojiyi yakından takip edebilen insan gücünün gerekliliğine dikkat çekti.

Günümüzde İngilizce dışında Rusça ve diğer yabancı dilleri de öğrenmenin önemine vurgu yapan Şahin, hedefleri peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmemeleri konusunda öğrencilere önerilerde bulundu.

Ders sonrasında İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nurdan Öncel Taşkıran’ı makamında ziyaret eden Vali İbrahim Şahin’e, bir başka toplantı için Çarşamba’da bulunan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ile Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız ve Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar da eşlik ettiler.

Etiketler: / / / / / / / / / / / /