Rektör Bilgiç’ten Adalet MYO’ya Ziyaret

• 06.03.2020
  • Rektör Bilgiç’ten Adalet MYO’ya Ziyaret için yorumlar kapalı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ)  Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, OMÜ Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevine atanan İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. İbrahim Turan’ı ziyaret etti.

Rektör Bilgiç, OMÜ Radyo’da “Size Bir Masalımız Var Çocuklar” programında çocuklara masal okumasının ardından, Mustafa Kemal Güneşdoğdu Kampüsü’nde yer alan Adalet Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti. Adalet MYO’nun yeni müdürü Doç. Dr. İbrahim Turan’a tebrik ziyaretinde Rektör Bilgiç’e OMÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Niyazi Usta eşlik etti. Rektör Bilgiç, Adalet MYO Müdürlüğü görevini devralan İbrahim Turan’a yeni görevinde başarılar diledi.

Haber: Nazlı Erşahin

Fotoğraf: Elif Kurttaş