Kredi Yurtlar Kurumu’nda Yeni Medya Atölyesi

• 19.02.2020
  • Kredi Yurtlar Kurumu’nda Yeni Medya Atölyesi için yorumlar kapalı

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı olan Kredi Yurtlar Kurumu’nda (KYK) düzenli olarak yapılan atölye çalışmaları kapsamında, Gülcemal Hatun Kız Öğrenci Yurdu’nda kalan üniversite öğrencilerine “Yeni Medya Atölyesi” düzenlendi.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü`nden Dr. Arş. Gör. Ahmet Faruk Çeçen ‘in konuşmacı olarak katıldığı atölye çalışmasına yurt öğrencileri ilgi gösterdi.

Etkinlikte geleneksel medyadan, yeni medyaya dönüşüm konusu ele alındı. Yurt öğrencileri de medya üzerine merak ettiği konular hakkında soru sorarak etkinliğe ilgi gösterdi. Etkinlik soru-cevap ve haftaya konuşulacak konuların belirlenmesi ile son buldu.

Haber: Faruk Polat

Fotoğraf: Faruk Polat