İletişim Fakültesi’nden “Çarşamba’da Güz” sergisi

• 14.12.2016
  • İletişim Fakültesi’nden “Çarşamba’da Güz” sergisi için yorumlar kapalı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İletişim Fakültesi ve Çarşamba Belediyesi’nin işbirliği ile “Çarşamba’da Güz” adlı fotoğraf sergisi gerçekleşti.

OMÜ İletişim Fakültesi ve Çarşamba Belediyesi işbirliği ile düzenlenen “Çarşamba’da Güz” konulu fotoğraf sergisinin açılışı bir alışveriş merkezinin fuaye alanında gerçekleşti.

Serginin açılışına, Samsun Vali Yardımcısı Hakan Kubalı, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Niyazi Usta, Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. İsmail Aydemir, Dekan Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Ahmet Oktan ve Yrd. Doç. Dr. Sinan Kaya ve İletişim Fakültesi öğretim elemanları ve öğrencileri katıldı.

Açılış konuşması yapan Çarşamba Belediye Başkanı Dündar,“Çarşamba’da böyle anlamlı bir serginin açılışında emeği geçen hocalara ve öğrencilere teşekkür ederim” dedi. İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Usta ise, “Öğrencilerimizin isteği ve hocalarımızın da gayreti ile gerçekleşen fotoğraf sergisinin amacı, Çarşamba’nın güzel mekânlarını fotoğraflara yansıtarak unutulmamasını sağlamaktı. Bunu da belediyemiz ve fakültemizin katkısıyla yaptık. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” diyerek sözlerini bitirdi.

Sergide fotoğrafı bulunan kişilere katılım belgelerinin verilmesiyle son buldu. Sergi, 19 Aralık’a kadar gezilebilir.

Etiketler: / / / / / / / /