İletişim Fakültesinde Oryantasyon Heyecanı

• 07.10.2021
  • İletişim Fakültesinde Oryantasyon Heyecanı için yorumlar kapalı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İletişim Fakültesi, pandemi nedeniyle yaklaşık iki yılın ardından yüz yüze eğitime başlanan yeni dönemde öğrencilerini karşıladı. Fakültede, bu yıl yerleşen birinci sınıf öğrencileri ile geçen yıl kaydolan ikinci sınıf öğrencileri için 2021-2022 Akademik Yılı Oryantasyon Programı düzenledi.

Gazetecilik, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Radyo Televizyon ve Sinema, İletişim ve Tasarımı Bölümleri öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen oryantasyon etkinliğe Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ahmet Oktan, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Sinan Kaya, Gazetecilik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Onur Bekiroğlu, Radyo Televizyon ve Sinema Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nursel Bolat, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölüm Başkanı Doç. Dr. Recep Yılmaz, İletişim ve Tasarım Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mevlüde Nur Erdem’in yanı sıra akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Pandemi koşulları nedeniyle üç oturum şeklinde ilerleyen program Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Sinan Kaya koordinatörlüğünde, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı 2021-2022 Öğrenci Oryantasyon Faaliyetleri Sunumu ile başladı. Sunumda öğrencilere müfredat, transkript, akademik takvim, ders kayıtları ve otomasyon sistemi gibi birçok konuda bilgiler verildi. Oryantasyon sunumu sonrasında OMÜ Fotoğrafçılık Topluluğu Başkanı Şule Nur Yazar ile Sinema ve Düşünce Topluluğu Başkanı Yasir Yıldırım topluluk bünyesinde gerçekleştirdikleri faaliyetlerden bahsederek öğrencilere topluluk bünyesine katılmaları için davette bulundu.

Program, bölüm akademisyenlerinin kendini tanıtması ve öğrencilerden gelen soruların yanıtlanmasıyla sona erdi.

Haber – Semanur Bal

Fotoğraf – Buğrahan Mayuk