Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Faruk Çeçen Dijital Aile’de

• 29.01.2021
  • Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Faruk Çeçen Dijital Aile’de için yorumlar kapalı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Faruk Çeçen, Uluslararası Sosyal Medya Derneği’nin (USMED) Dijital Aile ekibine konuk oluyor.

USMED’in dijital medyada bilgi kirliliği, dezenformasyon ve algı yönetimine karşı aileleri bilgilendirmek amacıyla kurduğu Dijital Aile oluşumu, bu hafta Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Faruk Çeçen’i konuk ediyor. Dr. Öğr. Üyesi Çeçen’in “Ebeveynler için Öz Denetim Bilincinin Oluşması” başlıklı eğitimi 31 Ocak Pazar 20.00’de. Dijital çağda ebeveynler dijital araçlara nasıl yaklaşmalı? Çocuklarımızın bu araçlarla ilişkisini nasıl kurgulayabiliriz? Bu araçları nasıl daha yakından tanıyabiliriz? Bu gibi soruların yanıtlanacağı eğitim, Zoom uygulaması üzerinden gerçekleştirilecek. Eğitime katılmak için görselde yer alan sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

Etiketler: / / / / / /