Masa tenisi turnuvasında şampiyonlar belli oldu

• 10.05.2016
  • Masa tenisi turnuvasında şampiyonlar belli oldu için yorumlar kapalı

“İletişim Şenliği” 2. gününde de eğlence dolu saatlere ev sahipliği yaptı.

Medya ve İletişim Topluluğu tarafından düzenlenen İletişim Fakültesi Geleneksel Masa Tenisi Turnuvası kadınlar finalinde Gazetecilik 1. Sınıf öğrencisi Aslı Bakioğlu ile Halkla İlişkiler 2. Sınıf öğrencisi Leyla Nalbant, erkekler finalinde ise Halkla İlişkiler 1. Sınıf öğrencisi Abdullah Sağır ile Gazetecilik 2. sınıf öğrencisi Recep Mol karşı karşıya geldi. Mücadelelerde Aslı Bakioğlu ve Recep Mol rakibini yenerek şampiyon oldu.

Ardından Masa Tenisi Turnuvası erkekler şampiyonu Recep Mol ile Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) öğrencisi Erdal Geçkin arasında oynanan gösteri maçı ile turnuva son buldu.

Etiketler: / / / / / / / / /