Yaratıcı Genç Girişimciler Yaz Kampı Başvuruları Başladı

• 25.04.2022
  • Yaratıcı Genç Girişimciler Yaz Kampı Başvuruları Başladı için yorumlar kapalı
  • 446 kez okundu

Kültür ve Turizm Bakanlığının “Gelecek Gençlerin” Kültür Endüstrileri Destek Programı kapsamında, Ankara Bilim Üniversitesi öncülüğünde düzenlenecek olan “Yaratıcı Genç Girişimciler Yaz Kampı” üniversite öğrencilerini çağırıyor.

Gençliğin girişimcilik potansiyelini yaratıcılıkla birleştirerek hayatın her alanına taşıyabilecekleri bir köprü kurmayı amaçlayan etkinlik 20-26 Haziran  tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirilecek. Katılımın 30 kişiyle sınırlı olduğu kampa, İletişim Fakülteleri, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakülteleri öncelikli olmak üzere Türkiye’deki üniversitelerden tüm lisans öğrencileri başvuru yapabiliyor.

Yaz kampında 5 gün boyunca eğitimler, seminerler, atölye ve girişimcilik ekosistemlerinin merkezine geziler düzenlenecek. Başvuruların online olarak yapılacağı kampa başvuru için son tarih 30 Mayıs. Kampa şehir dışından katılacak 15 öğrencinin ulaşım ve konaklama masrafları ise proje kapsamında karşılanacak.

Başvuru sürecinin tamamlanmasının ardından yapılacak değerlendirmeyle kampa katılmaya hak kazanan öğrencilere mail yoluyla bilgi verilecek. Katılımın ücretsiz olduğu etkinliğin eğitim ve konaklamaya ilişkin lokasyon bilgisi kabul edilen başvuru sahipleriyle daha sonra paylaşılacak.

Başvuru linki: https://docs.google.com/forms/d/1_mlDYwR_7n_qgOXWyvR2V4ylU118fczsWlCTdXGwatI/viewform?edit_requested=true

İletişim adresi: yggkamp@gmail.com

Etiketler: / / / / / / / / / /