Sokak Hayvanları İçin Sev-Paylaş Projesi

• 23.01.2020
  • Sokak Hayvanları İçin Sev-Paylaş Projesi için yorumlar kapalı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri “Sev Paylaş Projesi” kapsamında Ayvacık Belediyesi ile bir araya geldi. Proje kapsamında öğrenciler, Ayvacık ilçesinde yer alan Hasan Uğurlu Barajı yolu üzerine sokak hayvanları için kulübeler yapıp mama bıraktı.

Samsun’un Ayvacık ilçesinde Hasan Uğurlu Barajı yolunda bir araya gelen İletişim Fakültesi öğrencileri ve Ayvacık Belediyesi görevlileri sokak hayvanları için seferber oldu. Sev Paylaş Projesi için etkinlikte öğrenciler ve belediye görevlileri ellerine birer mama ve kulübe alarak sokak hayvanlarının ulaşabileceği bölgelere yerleştirdi.  Proje kapsamında düşüncelerini dile getiren Ayvacık Belediye Başkanı Halil Kalaycı “Sizin yaptığınız bu etkinlik şu anda küçük bir şey olarak görünebilir fakat ileride bu projenin etrafında gelişecek yeni ve güzel etkinliklerle birlikte kar topu gibi büyüyecek.” dedi.

Sev Paylaş Projesinin Sorumlusu Ezgi Aslan ise “Topluma hizmet ve sosyal sorumluluk projeleri denildiğinde insanların aklına gelen ilk şey topluma hizmet yapmaktır. Çünkü hayvanlar da bu toplumun birer parçasıdır. Etkinliğimiz sokak hayvanlarını kapsamaktadır ve bu anlamlı etkinlikte destek veren Ayvacık Belediyesine ve katılımcı arkadaşlarıma teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

Haber: Ozan Can Uca

Fotoğraf: Çiğdem Dönmez