OMÜ İletişim Fakültesinde Belgesel Sinemadan EnstANtane’ler

• 03.01.2021
  • OMÜ İletişim Fakültesinde Belgesel Sinemadan EnstANtane’ler için yorumlar kapalı

Türkiye’de belgesel sinemanın önde gelen isimlerinden Maltepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Hakan Aytekin, son belgesel filmi EnstANtane ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İletişim Fakültesi öğrencileriyle buluşuyor.

OMÜ İletişim Fakültesi Dekan Yardımcı Doç. Dr. Ahmet Oktan’ın moderatörlüğünde 5 Ocak Salı 21.00’de Meet üzerinden gerçekleştirilecek olan söyleşide, Hakan Aytekin ile dünyanın farklı yerlerinde gösterimlerine devam eden belgesel filmi EnstANtane konuşulacak. Belgesel Sinemacılar Birliği’nin kurucularından ve bir dönem de başkanlığını yapan Aytekin’in, belgesel filmi EnstANtane üzerinden Türkiye’de belgesel sinemanın bugününe dair paylaşımlarda bulunacağı söyleşiye https://meet.google.com/mep-jaca-aew adresinden stu uzantılı mail adreslerinizle katılabilirsiniz.

Etiketler: / / / /