Oegtar’ın Felaketi 4. Çarşamba Kitap Fuarı’nda

• 22.05.2016
  • Oegtar’ın Felaketi 4. Çarşamba Kitap Fuarı’nda için yorumlar kapalı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi İletişim Fakültesi Arş. Gör. Uğur Kılınç yeni kitabı ‘Oegtar’ın Felaketi’ ile 4. Çarşamba Kitap Fuarı’nda düzenlenen imza gününde okuyucularıyla buluştu. 21 Mayıs Cumartesi günü 13.00 – 16.00 saatleri arasında gerçekleşen imza gününe okuyucular yoğun ilgi gösterdi.

Geçen yıl yayımlanan “Nebel Şatosu ve Diğer Öyküler” isimli gotik öykü kitabı ile tanınan Kılınç, bu yılın ocak ayında ikinci kitabını çıkardı. Fantastik roman türünde kaleme alınmış olan “Oegtar’ın Felaketi” okuyucuları eşsiz bir dünyaya davet ediyor.

Kılınç: “Hayalim bu Hyleth Dünyası serisini 3 kitap olarak çıkarmaktı. Serinin ilk kitabı Oegtar’ın Felaketi olmuş oldu. Türk Edebiyatı’nda fantastik okuyucu çok fazla olmasına rağmen, fantastik türü Türk yazar çok az. Buna rağmen, fantastik okurlar nedense yabancı yayınlara daha çok yöneliyorlar. Yazdığım bu romanla Türk Edebiyat’ına fantastik türde katkı sağladığımı düşünüyorum.” dedi.

14 Mayıs Cumartesi günü açılan 4. Çarşamba Kitap Fuarı, bugün sona erecek.

Etiketler: / / / / / /