Genç İletişimcilerin Bağımlılığa Farklı Bakışı Üçüncülükle Ödüllendirildi

• 27.12.2022
  • Genç İletişimcilerin Bağımlılığa Farklı Bakışı Üçüncülükle Ödüllendirildi için yorumlar kapalı
  • 692 kez okundu

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü 3. sınıf öğrencisi Ali Akın Doğu, Yeşilay’ın düzenlediği 6. Sağlıklı Fikirler Kısa Film Yarışması’nda belgesel kategorisinde ‘Çaresiz’ isimli projesi ile üçüncülük ödülü kazandı.

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Sinema Genel Müdürlüğü katkılarıyla bu yıl ‘Gençlerin Gözünde Uyuşturucu Bağımlılığı’ teması ile düzenlenen yarışmaya toplamda 160 eserle başvuru yapıldı.

Ödüller; Yeşilay Bilim Kurulu Başkanı ve Yarışma Jüri Başkanı Prof. Dr. Peyami Çelikcan’ın ve Yeşilay Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Erol’un katılımıyla çevrim içi gerçekleştirilen törende verildi.

Ödül töreninde Ali Akın Doğu, “’Tema gençlerin gözünde uyuşturucu bağımlılığı olsa da hiçbir şey bir annenin feryadından daha etkili olamaz. Biz de bu noktada farklı bir perspektif geliştirmek adına uyuşturucu batağında oğlunu kaptırmış bir annenin feryadını konu almak istedik.” ifadelerini kullandı.

Etiketler: / / / / / /