Lösemili Çocuklar İle El Ele Birlikte Daha Güzel Günlere!

• 10.01.2023
  • Lösemili Çocuklar İle El Ele Birlikte Daha Güzel Günlere!  için yorumlar kapalı
  • 320 kez okundu

Yeni yılda daha çok umut!

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İletişim Fakültesi Halka ilişkiler ve Tanıtım Bölümü 4. Sınıf öğrencilerinin Sosyal Sorumluluk ve Topluma Hizmet Uygulamaları dersi projesi kapsamında, Dr. Öğr. Üyesi Özlem Akgüç Çetinkaya yürütücülüğünde,  Rzayev Umud, Ömer Köker, Kürşat pala ve İlknur Aydın isimli üniversite öğrencilerinin içerisinde bulunduğu ekip tarafından ‘‘Yeni yılda daha çok umut’’ projesi gerçekleştirildi.

Yılbaşında Lösemili Minikleri Hediye Verildi

Öğrenciler, Lösemi ile mücadele eden miniklerin yüzlerindeki tebessüm olabilmek için yılbaşında hediye bağışında bulundu. Projeyi yürüten öğrenciler, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Onur Bekiroğlu, Dekan Yardımcıları, Doç. Dr. Ömer Çakın ile Dr. Öğr. Üyesi Sinan Kaya, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölüm Başkanı Doç. Dr. Recep Yılmaz, İletişim Fakültesi öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Deniz Özer, Dr. Öğr. Üyesi Filiz Erdoğan Turan ve Arş. Gör. Nilay Tan Çakır’ın iyi dileklerde bulunduğu videoyu ve üniversite öğrencilerin iyi dileklerin yazılı olduğu notları toplayarak hediyeler ile birlikte LÖSEV kurumuna teslim etti.

Haber: Ömer Köker

Etiketler: / / / / / / /