Kan bağışını bilinçlendirme semineri yapıldı

• 13.12.2016
  • Kan bağışını bilinçlendirme semineri yapıldı için yorumlar kapalı

Kızılay’da görevli olan Kan Bağışı Kazanım Uzmanı Birkan Yaşar Batur, İletişim Fakültesi’nde öğrencileri bilinçlendirme ve kan bağışını aşılama konusunda seminer verdi.

Öğrencilerinin katılımından dolayı memnuniyetini belirten Kan Bağışı Uzmanı Batur, bu konuda gereken bilinçlendirmemizi yaptık. Öğrenciler de bu konuda duyarlı davranıp kan bağışı hakkında merak edilenleri öğrendi. Bu konuda hem öğrencilere hem de bize bu konuda yardımcı olan fakülte yönetimine teşekkür ederim” dedi.

Kan bağışı otobüsünün saat 19.00’a kadar fakültede olacağını belirten Batur, öğrencileri kan bağışında bulunmaları için beklediğini söyledi.

Etiketler: / / / / / / / /