İletişim Öğrencilerinden “Sesimiz İz” Projesi

• 30.11.2020
  • İletişim Öğrencilerinden “Sesimiz İz” Projesi için yorumlar kapalı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü öğrencileri Toplumsal Sorumluluk Projesi dersi kapsamında görme engellilere sesli hikâye ve masal okumak için hazırlanıyor.

Gazetecilik Bölümü Arş. Gör. Dr. Gülten Arslantürk’ün yürüttüğü Toplumsal Sorumluluk Projesi dersi kapsamında öğrenciler, “Ses kaydedildiği gibi arkasında gizlenen duygular da kaydedilir” sloganı ile Denizli Görme Engelliler ilkokulu, Tokat Mehmet Akif Ersoy Görme Engelliler İlkokulu, Adana Oğuz Kaan Köksal Görme Engelliler İlkokulu, Çanakkale Yahya Çavuş Görme Engelliler İlkokulu, Ankara Mitat Enç Görme Engelliler İlkokulu ile iş birliği yaptı.

Proje kapsamında Ondokuz Mayıs Üniversitesi radyo stüdyosunda seslendirilecek olan kitaplar ilköğretim eğitimi veren görme engelliler okullarına teslim edilecek. Podcast ve Youtube kanalları üzerinden de sürdürülecek olan sesli kitap okuma projesine gönüllüler de katılım sağlayabilecek. Projeye katkı sağlamak ve proje detaylarıyla birlikte sesli kitaplar hakkında bilgi almak için Instagram üzerinden @sesimiz_iz adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Etiketler: / / / / / / /